Politika zasebnosti

Splošni pravilnik o zasebnosti

Politika zasebnosti

Zadnja posodobitev: 6. 11. 2019

Zasebna organizacija Šivanje in ustvarjanje ("mi" ali "naša") upravlja spletno stran http://ustvarjalniutrinek.blogspot.com ("blog"). Ta stran vas obvešča o naših pravilnikih glede zbiranja, uporabe in razkrivanja osebnih podatkov, ki jih prejmemo od uporabnikov spletnega mesta.

Osebne podatke uporabljamo samo za zagotavljanje in izboljševanje strani. Z uporabo strani se strinjate z zbiranjem in uporabo podatkov v skladu s tem pravilnikom.

Zbiranje in uporaba informacij

Medtem ko uporabljate naš blog, vas nikoli ne bomo prosili, da nam posredujete osebne podatke. Vaše podatke bomo potrebovali le v primeru, da boste želeli stopiti v stik z nami zaradi naročila preko kontaktnega obrzca Jotform. V tem primeru vaše osebne podatke uporabljamo samo za namen komunikacije med nami.

Podatki dnevnika

Kot mnogi operaterji spletnega mesta zbiramo podatke, ki jih vaš brskalnik pošilja ob vsakem obisku našega spletnega mesta (»Log Data«).

Ti podatki dnevnika lahko vsebujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola ("IP") računalnika, vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani našega spletnega mesta, ki ga obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh in drugih statistik.

Za zbiranje, spremljanje in analiziranje teg podatkov uproabljamo Google Analytics.

Komunikacije

Vaše osebne podatke hranimo samo za namen komunikacije me nami v primeru naročila in jih ne bomo in ne moremo uporabiti za stik z glasili, marketinškimi ali promocijskimi gradivi in ​​drugimi informacijami, ki se tičejo našega bloga. Če pa je vaša izrecna želja, da vas obveščamo o naših novostih, pa nam lahko pišete na sivanjeinustvarjanje@gmail.com in nam to sporočite.

Piškotki

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki lahko vsebujejo anonimni enolični identifikator. Piškotki se pošljejo v vaš brskalnik s spletne strani in shranijo na trdem disku vašega računalnika.

Kot mnoge strani uporabljamo tudi »piškotke« za zbiranje zgoraj navedenih informacij. Brskalniku lahko naročite, naj zavrne vse piškotke ali navede, kdaj se piškotek pošilja. Če pa ne sprejmete piškotkov, ne bo vplivalo na delovanje naše spletne strani.

Varnost

Varnost vaših osebnih podatkov je za nas pomembna, vendar ne pozabite, da noben način prenosa preko interneta ali način elektronskega shranjevanja ni 100% varen. Medtem ko si prizadevamo uporabljati komercialno sprejemljiva sredstva za zaščito vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti njegove absolutne varnosti.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti velja od 24. 05. 2018 in ostane v veljavi, razen v zvezi s kakršnimi koli spremembami v njegovih določbah v prihodnosti, kar bo veljalo takoj po tem, ko bo objavljeno na tej strani.

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli posodobimo ali spremenimo naš pravilnik o zasebnosti zato redno preverjate ta pravilnik o zasebnosti. Vaša nadaljnja uporaba bloga po tem, ko objavimo kakršne koli spremembe pravilnika o zasebnosti na tej strani, bo vaše potrdilo da sprejemate spremembe in vaša privolitev, da boste spoštovali politiko zasebnosti.

Če bomo v tem pravilniku o zasebnosti izvedli kakršne koli bistvene spremembe, vas bomo obvestili z objavo vidnega obvestila na naši spletni strani.

_____________________________________________________________________
Kontaktiraj nas
Šivanje in ustvarjanje na Facebooku
sivanjeinustvarjanje@gmail.com

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, se obrnite na nas.

Deli: