O predpasnikih in še čem



Ideja o predpasnikih je prišla kar sama od sebe. Ker rada ustvarjam z vsemi možnimi materiali, mi tudi ustvarjanje v kuhinji ni tuje. Najprej sem sešila predpasnik zase, potem za domače in prijatelje. Vedno so bili nekaj posebnega. In svojega še vedno rada uporabljam.

So mi pa ženske starejših generacij vedno govorile, da dobra žena je v kuhinji doma in potrebuje preprost predpasnik. Jaz pravim, da se ženske same odločamo kdaj in koliko časa bomo v kuhinji in tudi tam lahko zgledamo čudovito. Moj mož je odraščal v tradicionalni slovenski družini in se zato večkrat užaljeno pošali kaj mi bo predpasnik, ko pa je vedno on za 'šporhetom' (beri: ob nedeljah pripravlja zajtrk). Zato sem se lotila še moških predpasnikov, da moški spol ne bo zapostavljen in bodo tudi oni izgledali čudovito. Ker pa otroci vedno radi pomagajo mamici in očku v kuhinji se rade volje potrudim in tudi zanje zašijem luštne predpasnike.






Predpasniki so lahko večnamenski, tudi za vrt ali ustvarjalno delavnico. Narejeni so iz 100% bombaža in so podloženi ali obojestranski.

Vsekakor je moja vizija, da te unikatne predpasnike z vintage pridihom nosijo osebe, ki vedo kaj hočejo, ki jih ni strah stopiti izven spolnih stereotipov in se zavedajo, da so čudovite.




PS: Za posebne trenutke izdelam tudi kakšno oblačilo ;)







1 komentar:

  1. o krasna predstavitev predpasnikov, poživitev v kuhinji je vedno dobrodošla, jaz ga sicer ne nosim, sem raje v kuhinjski majčki ali oblačilu, ker se vedno spomnim tašče, ko je vedno nosila tiste halje predpasnike v modrih barvah in rožastih vzorčkih, zelo funkcionalne a žal me kar zmrazi, da bi morala taka hoditi po svoji kuhinji... ha ha... vsi vaši predpasniki so čudoviti, domiselni, pohvalno delo...

    OdgovoriIzbriši

Deli: