torek, 23. april 2019

Katka in njeno čudovito blago

Velikonočni prazniki so minili, nekateri so počivali drugi pa izkoristili za ustvarjanje. Jaz sem zadnje minute prostega ponedeljka izkoristila za nekaj izdelkov iz luštnega jerseya z motivom zebric, ki jih je poslala Katka.si - metražno blago in unikatni izdelki.

Kaj niso zebrice čudovite? Blago je kvalitetno in niti po pranju in sušenju v stroju ne izgubi svojih lastnosti. Za krilce je uporabljen kroj #46 Kid5 - Bubblegum skirt, za boksarice pa lasten kroj, ki bo na voljo kmalu tu na blogu in v skupini Šivanje in ustvarjanje!Katarina Ciber je na začetku svoje poslovne poti in ima v ponudbi v svoji spletni trgovini na facebooku že lepo izbiro blaga. Nekaj besed je namenila tudi za naš blog, da jo bolje spoznamo:

''Od nekdaj sem bolj ustvarjalna duša, lotila sem se že marsičesa, med zadnjo porodniško sem se srečala tudi s šivanjem. Nisem učena šivilja, sem samouk, z malce pomoči mami in babi in še danes najraje ustvarjam za najmlajše.
Kar nekaj časa se je razvijala ideja, da bi ob šivanju v ponudbo umestila tudi blago in tako se je počasi razvijala in uresničevala ideja o trgovinici.
Glede na vso sodobno tehnologijo in moč medijev, sem seveda začela preko Facebooka, trgovinico lahko najdete na povezavi @katka.si... v pripravi pa je tudi spletna stran, ki se lepo polni z izdelki in bo zaživela prav kmalu.

Začela sem z lastnim kapitalom in prihranki, tako, da ponudba v začetku ne bo prav obsežna, se jo bom pa trudila dopolnjevat. Več kot bo prodaje, večja bo ponudba 🙂 Tako bo v začetku ves zaslužek vložen v nove materijale in vzorčke. Trudim se sledit trendom, imam oko za lepo blago in smisel za kombiniranje. Všeč so mi lepi, a hkrati preprosti vzorčki. Preden umestim blago v prodajo, ga sprobam, kaj zašijem ali vsaj večkrat operem.

Trenutno je v ponudbi predvsem bombažni jersey in prevešanka, nekaj tetra tkanine in minkyja. Tudi kakšna panela se najde.
Želja je, da se trgovinica počasi polni z raznovrstnim blagom in tudi drugimi šiviljskimi pripomočki.Sem in tja bo pripravljena tudi kakšna posebna ponudba le za člane skupine Šivanje in Ustvarjanje, zato le povabite v skupinico sorodne, ustvarjalne duše. 🙂Člani tako lahko kratkem pricakujejo akcijo, kjer bodo ob nakupu nad 5m prejeli pol metra blaga po izbiri.''

Vabljeni torej k nakupu v trgovinici Katka.si na facebooku, kjer lahko Katarino tudi kontaktriate in vam bo pomagala pri izbiri in idejah!

Ni komentarjev:

Objava komentarja

Deli: